A motorozás művészet és sport, ezért okosan kell űzni

Bizony, fontos, hogy a motorozásnál, mint minden sportnál vagy hobbinál ne csak a saját élvezetünket keressük az időtöltésben, hanem gondos figyelmet szenteljünk az eszköznek, amin keresztül az időt töltjük, ha úgy tetszik.

Éppen ezért gondosan kell ügyelnünk, hogy a motorunknak megfelelő karbantartására. Az olajon keresztül az üzemanyagon át a motor gumiig. Szerintem minden nagy motorosnak megvan a maga boltja ahonnan ezeket a dolgokat megveszi… az üzemanyagon kívül persze, arra ott a kút. Vannak olyan boltok, ahol esetleg egyszerre több mindent is meg tudsz venni. Nos, én a karantén alatt találtam rá a motortire webshop oldalára. Igaz, hogy itt csak motor gumit tudsz venni, meg esetleg szereltetni, ha pesti vagy (ami én nem vagyok), de az árak szerintem magukért beszélnek.

Ráadásul akkora választékuk van, hogy szinte minden motorra kivétel nélkül tudnál megfelelő gumit vásárolni. Én van hogy havonta egyszer körülnézek náluk, mindig szeretem ha legalább egy pár használaton kívüli gumi van a garázsba, mert sose lehet tudni, és ilyenkor jó, ha egyből le tudsz csapni a leárazásokra, amiből van elég. Nem feltétlenül olyan motor gumiból, ami neked kell, de más meg olyankor örül, mint majom a farkának.

A motortire webshop kereső rendszere nagyon kis egyszerű: beütöd vagy a kereked méretét, vagy a márkát és a típust, és már meg is van a válasz a kérdésedre, milyen kerék kell neked, és mennyi van belőle raktáron. Innen pedig már csak annyi dolgod van, hogy szépen rákattintasz a megrendelem gombra, és kitöltöd a szállítási felületen az adatokat. Természetesen, ha Pesti vagy, és meg tudod oldani, helyben is felveheted a rendelésedet, de szerintem az emberek nagy részének sajnos nem opció ez. Így pedig 2000 forintért szépen kiszállítják neked a csomagodat, és minden rendben van a világgal. Én úgy tapasztaltam eddig, hogy csak utánvétes fizetési opció van, de őszintén nincs is igényem a kártyásra, szóval ha van, akkor csak én nem figyeltem fel rá.

Remélem nektek is tetszett ez a kis bemutató, és ha szükségetek van motorgumira, ne habozzatok, keressétek meg a motortire webshop-ot.