A masszázs ősi művészete

Mostanában komolyan foglalkoztat a masszázs. Úgy érzem, mintha folyton görcsben lenne a hátam, meg a kezeim és a lábaim. Folyton az az érzésem van, hogy jó lenne, ha valaki kiropogtatna, átgyúrna és úgy általában a helyére tenné a testemben a dolgokat.

A barátom is hasonló állapotban van – az elmúlt időszak mindkettőnk számára nagyon nehéz volt és fárasztó. Sokat masszírozzuk egymás hátát, de egyikünk sem ért hozzá különösebben, egyikünk sem tanulta, és az igazi hatást így nem sikerült elérnünk.

Úgy döntöttem tehát, hogy bevetem a nagyágyút, és a SZÉP kártyánkon maradt pénzből befizetem magunkat egy kiadós, profi páros masszázsra egy thai masszázsszalonba. A lényeg az volt, hogy Budapesten legyen, mert messzebbre nem akartunk utazni.

Tehát páros masszázs Budapest SZÉP kártya, ezek voltak a szempontok. Egy ideig a neten keresgéltem, végül belefutottam a Karma thai masszázsba. Két szalonjuk is van Budapesten, a Király utcaiban pedig páros masszázst is vállalnak.  Mielőtt bejelentkeztem volna, azért kicsit utánuk nyomoztam egy Facebook csoportban – és akivel csak beszéltem és járt náluk, mindenki meleg szívvel ajánlotta őket. Nagyon szimpatikus helynek tűnt, kedves, mosolygós szakképzett thai masszőrökkel.

Sajnos már csak karácsony utánra találtunk olyan időpontot, ami a barátomnak is jó és nekem is – de nem baj. A program tehát páros masszázs, Budapesten, SZÉP kártya igénybevételével. Már mindketten izgatottan várjuk, addig is pedig elmasszírozgatjuk egymás hátát otthon.

páros masszázs Budapest SZÉP kártya