A munkaruházat és a művészet különös kapcsolata

Gondoltátok volna, hogy egy kalap alá lehet venni őket? Hát én sem! A művészetről többségében festmények, rajzok, múzeumok jutnak az ember eszébe, de azért ez nem minden! Összetenni egy jól strukturált, vásárló barát weboldalt pont olyan művészet, mint festeni egy képet és a Lumax Pro pontosan ezt tette!

Munkaruházatok, védőeszközök és kiegészítők értékesítésével foglalkoznak, ami rendkívül hasznos egy alapos munkához. Náluk aztán tényleg mindent meg tudtok találni! Legyen szó cipőről, kabátról, láthatósági ruházatról, fej-,szem-,arc-, légzésvédelemről, lámpákról, elsősegély felszerelésről és még sorolhatnám. Sőt! Van egy munkavédelmi blog is, amire érdemes ránézni tájékozódás szempontjából.

Üzletük Budapesten található, a 3. kerületben, így ha személyesen szeretnétek vásárolni, vagy nézelődni, arra is megvan a lehetőség, nemcsak online, illetve emailben történő ajánlatkérésre is van opció.

Ha esetleg szeretnétek kicsit kedvezményesen vásárolni, akkor figyeljétek az akcióikat, mert kincsekre tudtok lecsapni! Vannak különböző márkák is, amikből tudtok válogatni, így legalább mindenkinek megvan a lehetősége, hogy azt válassza, ami számára a leginkább szimpatikus.

Termékkereső funkciójuk segítségével bármit meg tudtok találni gyorsan és egyszerűen, ha nem szeretnétek a teljes oldalt áttanulmányozni idő hiányában.

Mindezeken felül kiemelném, hogy a korona vírusra való tekintettel, külön szekciót alakított ki a Lumax Pro csapata honlapjukon, hogy ebben a rendkívül nehéz helyzetben is a lehető legnagyobb biztonságban legyenek a vásárlók, köszönhetően az eszközeiknek. Úgyhogy nincs más hátra, mint védelemre fel!

Lumax Pro