A művészetet nem tudja mindenki ugyanúgy értékelni

Ha te olyan ember vagy, aki kedveli a művészetet, de akkor bizonyára találkoztál már olyan emberekkel, akiknek ez nem ugyanolyan fontos, mint számodra. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen nem vagyunk egyformák és mindenkinek más bír értékkel. De amíg valaki a festészetet, a szobrászatot, a táncot vagy az előadóművészeteket kedveli, addig más lehet, jobban szereti a jó borokat, az autókat, motorokat vagy esetleg a szép luxus ingatlanokat.

Minden ember más, és ez így van rendjén. Ha mindenkinek ugyanaz tetszene, akkor nem is lenne szükség másra a művészeten kívül. Viszont ennél sokkal színesebbek vagyunk és a világ így egész.

Amikor az esküvőnkre készültünk, akkor még jobban szembesültem ezzel. Szerettem volna könnyen kiválasztani a fotósunkat, viszont olyan sok esküvői fotós van a piacon és olyan különböző képeket készítenek, hogy nem volt egyszerű dolgom.

Úgyhogy beírtam ezt a keresőbe: esküvői fotós árak. Gondoltam ezzel hamarabb célba érhetek. Az esküvői fotós árak jó kulcsszónak bizonyult, ugyanis ennek köszönhetően találtam rá Szoboszlai Kriszti weboldalára.

A honlapja már az első alkalommal nagyon megtetszett. Nagyon ízléses, kifinomult és profi látszatot keltett. Nem is volt kérdés, hogy nagy figyelmet szenteltek az elkészítésének. Az eddigi tapasztalataim szerint amelyik vállalkozásnak minőségi a honlapja, az minőségi munkát is végez. Nekünk pedig pont erre volt szükségünk. Egy olyan fotóst kerestünk az esküvőnkre, aki lelkiismeretesen dolgozik, minőségi képeket készít, megbízható és valamennyire egyedi.

Szoboszlai Kriszti úgy tűnt, hogy pontosan megfelel ezeknek a kritériumoknak. A látszat pedig nem csalt szerencsére. Az esküvőnkön olyan tökéletes képek készültek, mint amilyenre vágytunk.

Amennyiben neked is szükséged lenne egy esküvői fotósra, vagy csak magadat vagy a családodat szeretnéd megörökíteni, akkor is nagyszerű választás lehet Szoboszlai Kriszti. Hiszen készít családi, gyermek, portré, kismama, művészi, glamour, jegyes és élményfotózást is. Ha ezek közül bármelyikre is szükséged lenne, akkor őt bátran merem Neked ajánlani.

A weboldalon minden fontos információt megtudhatsz a fotózásról, a menetéről, referencia képeket is nézhetsz az egyes fotó fajtákról, aminek köszönhetően egyértelműen láthatod, hogy milyen stílusban készíti a képeit.

Szoboszlai Kriszti egyébként a Portrait Masters Award díjat is elnyerte már, ezért biztosak lehetünk abban, hogy nem csak laikusként látjuk szépnek a fotóit, hanem a szakmai is elismerte már őt és a munkásságát. Ez szerintem egy olyan visszajelzés, amivel nehezen lehet vitatkozni.

Ha fontos számodra az is, hogy a korábbi ügyfelek eddig hogyan élték meg a fotózásokat és milyen véleménnyel vannak Kriszti munkáiról, akkor ezeket is elolvashatod a weboldalon.

Az ilyen visszajelzéseket én előszeretettel szoktam olvasgatni, mert szerintem nagyon sok mindent elárulnak egy vállalkozásról. Az oldalon lévőkből pl. megtudhatjuk, hogy a hangulat mindig csodás szokott lenni. Valóban szívvel-lélekkel szokott dolgozni és a gyerekekkel is könnyen megtalálja a közös hangot. Ezért, ha szívesen csináltatnál családi vagy gyermek fotókat, akkor vele biztosan gyönyörű képek fognak készülni.

Amennyiben tetszik a fotóinak a stílusa és úgy gondolod, hogy szeretnél magatokról, magadról vagy gyermekedről ilyen fotókat látni, akkor ne gondolkozz sokáig, mert a lefoglalható időpontok száma folyamatosan csökken.

Határozd el magad, lépj a tettek mezejére és vágj bele egy életre szóló élménybe. Ha ajándékba szeretnéd adni a fotózást, akkor erre is van lehetőség az ajándékutalványoknak köszönhetően. Lepd meg magadat vagy egyik barátodat egy nagyszerű fotózással, és, ha visszanézel a képekre, akkor biztosan jó emlékeket fog felidézni.