A művészetnek nem csak a kiállítótérben van értelme

Sokan valamiért ugyanakkor így gondolnak erre. Múzeumokban, sokak által elérhető helyeken és terekben való kiállítása és bemutatása, valamint popkult termékekben való alkalmazása a csúcsa a művészeteknek… Ezt hiszik.

Pedig sokan vagyunk sokfélék, sokunknak ad valamilyen művészeti forma nagyon sokat, pedig ez olykor nagyon-nagyon perszonális. Nekem a művészetekkel való élés, és önmagam kiélése például innen indul és ide vezet vissza: www.pipereporta.hu.

Azért vezet ide vissza, mert innen vásárolok mindent mindig az alkotáshoz. És azért ide vezetett – ezt tehát pontosabban úgy értettem -, mert az egész nem mással, mint a Böskefalvi buburékokkal indult. Ez egy blog. Olyasféle, ami be van linkelve a Pipere Porta oldalára is, nem véletlenül – hisz számos módon kapcsolódik a megvalósítás útján, az adott területekhez. Én igyekszek rendkívül változatos színezők segítségével nagyon sokféle dolgot művelni. Ez nekem így lesz művészet! Szappanokat, gyertyákat készíteni… És nyilván eljutottam oda, hogy már magasabb esztétikai szintet és színvonalat megütve próbálkozom tenni mindezt. Ebben, és mindenben segít a Pipere Porta és a blog, amit említettem. Sokat lehet tanulni a kiegészítő tartalmaikból is, és bármit meg lehet vásárolni tőlük a legtöbbhöz, ami itt csak szóba kerül. A színezők változatossága csak egy, ami fontos védjegyük, hosszú a lista. Mondjuk gyertyakészítés, vagy szappankészítés terén egyaránt.

További termékkategóriák: élelmiszerek, szilikon lapok, szárazvirágok, hozzávalók fürdőbomba készítéshez, speciális kozmetikai alapanyagok, eszközök szappan és kence készítéshez. És még sorolhatnám sokáig.

Sokan kértek már arra is (mert pusztán ezen webhelyek látogatásával és igénybevételével ilyen magasra lehet jutni), hogy áruljam az elkészített dolgaimat, és így aztán csináljam nagyobb mennyiségben. Vennének belőlük… Nem lenyűgöző? Fontoljátok meg ti is. Ugyanakkor én maradok az egyedi daraboknál, mert az az, aminek tényleg művészi értéke van. Ha mégis árusítanátok bármit, nézzetek utána a módjainak, hogy az jogszerű legyen, de sok a területhez kapcsolódó, benne rejlő potenciál, látjátok. Alapítani ilyesmire egy vállalkozást – semmi sem lehetetlen, de előbb látogassátok sokat a pipereporta.hu-t.

színezők