A művészetnek szinte végtelen formája létezik

A művészetnek számtalan formája létezik, és én szentül hiszek abban, hogy minden ember képes megtalálni azt, ami neki való.

Én azok közé tartozom, akik majdhogynem mindennel foglalkoznak, ami a művészetek közé tartozik. Mivel ennyire megosztom az energiámat, így érhető módon egyiknek sem vagyok igazán a mestere, de ez egyáltalán nem baj, mert számomra ez csak egy hobbi, és csak a saját örömöm miatt csinálom ezt az egészet.

A legelső, amibe belevágtam, a szobrászkodás volt. Még az akkori párom miatt kezdtem bele, aki egy profi szobrász. Megmutatott nekem pár trükköt, és azt is megengedte, hogy a műhelyében készíthessem el a saját kis szobrocskáimat.

Később elkezdtem a rajzolást és a festést is, de ezeket már teljesen magamtól. A lakásom falán összesen hét általam készített kép található meg, de van több képem a szüleim házában és a sok barátomnál is. Sokáig ez számított a kedvenc hobbimnak, de azért nem hanyagoltam el teljesen a szobrászkodást is.

Most azonban van egy új irány, amibe teljesen beleszerettem. Ez nem más, mint a ruhák készítése. Úgy gondolom, hogy ez is művészetnek számít, hiszen a varrás közben is kiélheti az ember a kreativitását.

Mostanáig odáig jutottam, hogy a ruhatáram csak nem fele a saját darabjaimból tevődik össze. Mindig igyekszem valamivel megbolondítani a saját készítményeimet, amit úgy érek el, hogy rájuk helyezzek valamilyen egyedi mintát. Az egyik személyes kedvencem egy olyan ruha, aminek a mintája egy híres festőnek a képét ábrázolja. Szerintem ez volt az egyik legjobb ötletem, így nem is csoda, hogy olyan gyakran hordom ezt a ruhát.

Varrógép javítás

Pár hete kénytelen voltam feladni a ruháknak a varrását, mert sajnos tönkrement a varrógépem. Sürgősen elkezdtem ezért kutatni egy olyan hely után, ahol megbízhatóan képesek teljesíteni a Varrógép javítás szolgáltatását.

Hálás vagyok a szerencsémért, mert sikerült rátalálnom a varrogepguru.hu internetes oldalára. Itt egy olyan céget ismerhetünk meg, akik egészen magas szinten művelnek mindent, ami a varrógépekkel kapcsolatos.

Ez a weboldal meggyőzött engem arról, hogy ide egészen nyugodtan elvihetem a meghibásodott varrógépemet, mert itt biztosan a lehető legszakszerűbben fognak hozzá látni a gépemnek a megjavításához.

Itt egyébként nem csak javítást vállalnak, de varrógépeket, alkatrészeket és még varrodai széket is forgalmaznak. Nem számít, hogy hobbi vagy ipari szinten szeretnénk varrni, hiszen itt minden elvárásnak képesek száz százalékosan megfelelni.

Nem láttam értelmét, hogy sokat várjak vele, ezért gyorsan fel is hívtam őket telefonon. Már itt is meglehetősen segítőkészek voltak, és megkérdeztek pár dolgot a varrógépemmel és a hibájával kapcsolatban.

Ezután elvittem a varrógépet az szaküzletükbe, ami Budapesten, a 14. kerületben található meg. Ide belépve rögtön éreztem a professzionális légkört. Itt még néhány dolgot átbeszéltünk. Bevallom, hogy nem tudtam minden kérdésre válaszolni a varrógépemmel kapcsolatban, de ez egyáltalán nem jelentett problémát, mert az itt dolgozó műszerész hihetetlenül komoly szakértelemmel rendelkezik, így a válaszaim nélkül is képes volt megoldást találni.

Felmerült bennem az a lehetőség is, hogy esetleg vásároljak egy teljesen új varrógépet, de az ottani szakember azt mondta, hogy a hibát viszonylag olcsón meg lehet javítani. Nagyon szimpatikus volt a számomra, hogy a kedvezőbb megoldást javasolták.

Nem sokat kellett várnom, hogy jelezzék, elkészültek a Varrógép javítással. Személyesen mentem el érte az üzletükbe, és izgatottan vittem haza, hogy kipróbálhassam. Komolyan mondom, jobban működött, mikor még teljesen új volt! Nem tudom, hogy pontosan mit csináltak vele, és hogy mit cseréltek ki benne, de az eredmény az valami szenzációsra sikeredett! Ha csak fele ennyire jól javították volna meg, még arra is azt mondtam volna, hogy tökéletes!

Biztos vagyok benne, hogy ha mindig hozzájuk viszem a gépemet megjavíttatni, akkor még nagyon sokáig nem lesz szükségem arra, hogy új darabot vásároljak, pedig nagyon sűrűn szoktam használni.

Mivel teljesen kiérdemelték a bizalmamat, ezért a jövőben több mindent is fogok innen vásárolni. Tervezem például egy varrógép lámpának a megvásárlását, mert egy ilyen munka során a látásviszonyoknak tökéletesnek kell lenniük.

Ezen kívül majd innen szeretnék tűket és talpakat is vásárolni.

És ha egyszer a varrógépem már tényleg túl öreg lesz, és javíthatatlanná válik, akkor innen fogom beszerezni majd az új varrókészülékemet is. Új berendezések tekintetében itt aztán bőven van választék, így ha valaki most kezdene bele a varrásba, akkor mindenképpen innen vásároljon. Nem kell aggódni, ha fogalmunk sincs még, hogy pontosan milyen típus való nekünk, mert segíteni fognak abban, hogy az igényeiknek leginkább megfelelő kerüljön kiválasztásra.

Hiszen nem mindegy, hogy otthon szeretnénk csak varrni kedvtelésből, vagy ipari szinten űzzük azt egy munkahelyei környezetben. A weboldalukon található termékleírásokból egyértelműen kiderül, hogy melyik berendezés mire alkalmasabb. Nagyon tetszik az is, hogy láthatjuk, hogy éppen melyik termékből van nekik raktáron, így előre tudunk kalkulálni azzal, hogy mennyit kell várni egy adott rendelésre.

Az itt megvásárolt termékekre természetesen garanciát is kapunk, ami lehet egy, kettő vagy három év is. A garancia időtartamának a hossza attól függ, hogy az adott produktum mennyibe kerül. Minél drágább egy termék, annál tovább tart rá a garancia. Összegezve, akár javítani, akár vásárolni szeretnénk, náluk jobb csapatot nem is találhatnánk erre a célra. Ez egy profi szaküzlet, ahol értenek ahhoz, amit csinálnak. Tegyetek egy próbát velük ti is, nem fogjátok megbánni.