A táskás szem ellenszere megmentette a fotózást!

Vannak olyan napok, amikor egyszerűen borzalmas a bőröm. A bőröm állapota nagyban függ attól, hogy mit ettem az elmúlt napokban, mennyit ittam, mennyit ettem, mikor feküdtem le, mennyit sikerült aludnom, mennyit stresszeltem.

A bőrünk véd meg minket a mechanikai hatásoktól, ezért vigyáznunk kell rá és mindig figyelnünk kell, hogy megfelelően gondoskodjunk róla.

A bőröm pedig mindig a legrosszabb pillanatokban hagy cserben, amint van egy fontosabb esemény, kijönnek a pattanások, karikás és táskás lesz a szemem, amit rendszerint nem tudok eltüntetni addig, mire jól kellene kinéznem.

Az egyik barátom fotós, és arra kért, hogy lesz egy kiállítása, szeretne pár fotót, amihez lehetnék én a modellje. Természetesen igent mondtam neki, mert mindig is szerettem modellkedni és vele különösen jó együtt dolgozni. Nagyon jó fotós, mindig nagyon jó, kreatív képeket készít. Amúgy is szeretem a fotózásokat, a légkört, ahogyan a fotósok koncentrálnak, hogy igyekeznek a saját szemükön át, különleges perspektívában átadni a látottakat, megörökítik a témákat ahogyan ők látják.

Nos, igent mondtam a fotózásra, előtte három nappal pedig megjelentek az ismerős táskák a szemeim alatt. Próbáltam mindenféle házi praktikát, hogy eltűnjenek. Tettem rá paradicsomot, uborkát, kenegettem aloéval, de semmit sem használt. A szemeim nem javultak, ami pedig fontos lett volna, hiszen egy szép tekintet sokat jelent a fotókon.

Már egészen kétségbe voltam esve, mikor rátaláltam az instantense.hu oldalra, ahol egy azonnal ható szérumot árulnak.

A szérum, mint kiderült, a táskás szem ellenszere, nekem pedig éppen erre volt szükségem ebben a helyzetben, hiszen gyorsan szerettem volna látványos javulást elérni.

Szerencsére még volt három napom a fotózásig, itt pedig egy napos határidővel szállítanak. Azonnal meg is rendeltem a szérumot. Ne, volt nagy kockázat benne, hiszen ennél a cégnél 30 napos pénz visszafizetési garancia van. Amennyiben nem hat a krém, vissza lehet igényelni a pénzt. Nem volt nagy kockázat így a rendelésben.

A szérum másnap meg is érkezett. elolvastam, hogy hogyan kell feltenni, hogy csak meg kell mosni az arcot, le kell törölni, majd ütögető mozdulatokkal a kérdéses részre fel kel vinni a krémet. Nem valami bonyolult.

Mindent úgy csináltam, ahogyan azt kell, és az 5 perc leteltével meglepetten vettem észre, hogy a szemeim tényleg sokkal jobbak lettek. A táskáim eltűntek, és ahogyan ígérték, ez több, mint 6 órán át így is maradt.

Nagyon boldog voltam, a fotózás napján fel is tettem a krémet, majd vigyáztam, hogy ne olajos sminkeket használjak, mert ezek semlegesíthetik a hatását.

A táskáim teljesen eltűntek a fotózás idejére, azóta is kitartóan használom a szérumot, nagyon meg vagyok vele elégedve. Tudom, hogy sok oka lehet annak, hogy miért táskás valaki szeme, de sokszor egyszerűbb egyből a megoldást keresni, mint az indokokat.

Szerencsére a fotózás nagyon jól sikerült, a képeken is jól nézek ki és a pénz visszafizetési garanciát sem kellett igénybe vennem.

A sok házi praktika nem működött, de ez a szérum igazi csodát tett az arcommal. Azóta már több ismerősömnek is ajánlottam, mind ezt használjuk már. Érzékeny bőrön is használható, eddig mindenkinél látványos eredményeket hozott.

Viszonylag olcsó, főleg ahhoz képest, hogy mennyire sokat javít a bőrömön. Gyorsan szállítanak, amikor délután rendeltem, akkor is másnap reggel már megkaptam a csomagomat, és délután már használtam is az újonnan vásárolt szérumot.

A mindennapos használat tovább tartó eredményekkel jár, alig várom, hogy tartósan is javuljon a szemem alatti táskák állapota.