A tisztaság a művészeti közegben is fontos

Neked milyen kapcsolatod van a különböző művészeti irányokkal?

Jómagam már egészen középiskolás korom óta érdeklődőm mindenféle művészet iránt; személyesen a szívem csücske az irodalom, de egyébként minden érdekel – zene, tánc, festészet, fényképészet… Éppen ezért már a középiskolai tanulmányaim alatt igyekeztem tudatosan ilyen irányokba orientálódni, illetve fejleszteni magam – és azt kell mondjam, hogy nem is éppen sikertelenül. A művészet mellett a másik nagy szenvedélyem még a jó kávé, illetve finom sütemények – és mit sem szeretek jobban, mint egy jó kávé mellett egy remek könyvet olvasni… mivel pedig az üzleti érzékem sem volt éppen rossz, ahogy tehettem és megfelelő anyagi, na meg persze kapcsolatai lehetőségeim lehetővé tették, egy barátommal létrehoztunk egy aprócska, de annál nagyobb forgalmi “irodalmi kávézót”, ami számunkra meglepő módon rendkívül hamar lett igencsak népszerű a környéken. Ezen a helyen tudtam egyesíteni mindent, amit szerettem és amiben jó voltam – így hát, talán mondanom sem kell, hogy imádtam és a mai napig imádom vezetni ezt a kis ékszerdobozt.

Persze minden kezdet nehéz és nem egyszerű egy igényes helyet beindítani, kezdve a bérléstől: hiszen nem egyszerű megtalálni “A Helyet”, így, nagybetűvel – ami nem túl nagy, nem túl kicsi; megfelelő helyen van, elég sokan megtalálják, de mégsem a létező legnagyobb forgalmú út mellett van. Szintén fontos a főbérlő, tulaj személye is, hogyha nem megvásárolni akarjuk, no meg, hogy van-e a helynek valamilyen rejtett (vagy nem rejtett) hibája – és természetesen ott van az egyik legkényesebb kérdés: az ár. Mert lehet valami minden szempontból tökéletes, ha egyszerűen nem tudjuk finanszírozni – azt hiszem, hogy ez szinte mindenki számára teljesen egyértelmű. De a nyitás után sem lehet mindig minden fenékig tejfel, elvégre ott van a marketing, illetve a vendégek gyűjtésének nehézsége is – persze nem elhanyagolhatók a kisebb, mindennapi dolgok sem, úgy mint a számlák befizetése, ami elengedhetetlen a folyamatos működéshez. És természetesen ott van még egy nagyon fontos momentum: a takarítás.

A tisztaság megtartása számomra mindig is az egyik alapelv volt a számomra – a higiénia minden esetben fontos, és nyilván senkinek sincs kedve egy koszos vendéglátóhelyre betérni… ha egyszer be is téved, másodszorra már biztosan nem megy vissza, egy vendéglátósnak pedig értelemszerűen nem ez a célja. Viszont egy nagy forgalmú helyen a takarítás folyamatos munkát jelent, főképp, ha nincs alkalmazott vagy épp csapadékos időszak van – ezekre jelentenek tökéletes megoldást a Greenway Magyarország Kft. magas minőségű, bérelhető takarítógépei, amelyek közül bárki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő modellt! Az általuk forgalmazott márkának már a neve is garancia a minőségre és a magas színvonalra, hiszen svájci termékekről beszélünk – svájci bicska, svájci óra… ennek megfelelően a svájci takarítógépek sem bizonyulhatnak a legjobbnál kevésbé jó választásnak, hiszen a tervezésükkor nagy figyelmet fordítottak a környezettudatosságra és a lehető legalacsonyabb energiafelhasználásra is – ezek számomra is egyre inkább fontosak.

Persze ez még nem minden, ami miatt megéri a Greenway Magyarország Kft.-től takarítógépeket bérelni – akkor nem írnék róluk ilyen hosszan. A Greenway Magyarország Kft. egyik egyedisége az, hogy ezen termékek bérlése egy olyan szolgáltatási csomagban valósulhat meg, amely választása esetén a bérlőnek sem beruházási költségeket nem kell fizetnie, sem üzemben tartási költségek nem terhelik – ugye, hogy milyen jól hangzik már most? Ezen bérlési konstrukció, azaz a “full szerviz” által a kiadások tervezhetők és kiszámíthatók maradnak, sosem kell a költségek miatt aggódni – ami nagy megkönnyebbülést jelenthet, főként egy induló kisvállalkozás esetén, épp, amilyen az enyém volt, vagy akár a tied is.

Most bizonyosan felmerül benned is a kérdés, hogy ez a bizonyos full szerviz konstrukció miket is foglal magába a Greenway Magyarország Kft.-nél. Egyrészt a bérlési költség fedezi a bérelt gépek rendszeres karbantartását, ellenőrzését, szervizelését, ebbe pedig minden beletartozik – a kopóalkatrészek cseréje (ezek ráadásul korlátlanul), az egyéb munkák díja, de ide sorolhatjuk magának a gépnek a cseréjét is szükség esetén; nincs munkadíj vagy kiszállási díj sem. Természetesen az sem mindegy, hogy amennyiben szükséges, akkor mennyi idő alatt mennek ki ellenőrizni a gépet – ez pedig maximum 24 órás intervallumot jelent náluk, amely, ha van rá lehetőség és sürgősnek is bizonyul, akkor akár 12 órára is csökkenhet! Természetesen ahhoz, hogy a gépek élettartama a lehető leghosszabb legyen és minél könnyebbnek bizonyuljon a használatuk is, ahhoz az is szükséges, hogy mindenki, aki használja, a lehető legjobban értse a gép működését és a legkönnyebben tudjon vele bánni – éppen ezért a bérlési költség a Greenway Magyarország Kft.-nél fedezi a takarítógépek használóinak rendszeres oktatását, szükség esetén a szaktanácsadást és ráadásul bónuszként semmilyen szállítási díj sem terheli a bérlőt.

És tudod, hogy mi a legszebb az egészben?

Természetesen a gépeket nem feltétlenül csupán akkor szeretné cserélni az ember, ha azok olyan módon hibásodnak meg, hogy máshogy már nem lehet megoldani az esetet – hanem akkor is, ha valamilyen okból kifolyólag már más területen kellene dolgozni a géppel, vagy egyszerűen mégsem az bizonyult ideális választásnak. Nos, mindenki nagy megkönnyebbülésére a Greenway Magyarország Kft. erre is megoldást kínál, nem is akármilyet – merthogy ezekben az esetekben is érvényes a teljesen ingyenes, azaz költségmentes cserelehetőség! És természetesen mindenkinek érdeke az, hogy az üzleted minél tisztább legyen, így hát arra is van lehetőség, hogy komplex takarítási technológia legyen kidolgozva speciálisan a Te üzletedre sajátosságai alapján!

Tehát összességében azt kell, hogy mondjam, hogy amennyiben a Greenway Magyarország Kft. mellett döntesz, akkor az biztos, hogy jó választásnak fog bizonyulni, hiszen egy olyan bérlési csomagot kapsz, amely választása esetén soha semmilyen plusz költség, kiadás nem fog téged terhelni a bérleti díj fizetésén kívül. Gyakorlatilag mindent ők intéznek helyetted, neked kizárólag szólni kell, ha bármilyen probléma merül fel a bérelt géppel kapcsolatban vagy adódik valamilyen kérdés.

A bérelhető gépek sora pedig rendkívül széles, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes modellt vagy modelleket. Választhatsz a ráülős, gyalogkísérős, ráállós gépek közül, de ott vannak a seprőgépek is – és nyilván vannak olyan helyek, ahol egy porszívó jelentené a legnagyobb segítséget. Azoknak pedig ott vannak a ráülős porszívók és a kisebbek is; de kisgépek esetén tudsz még válogatni különböző vízszívók és kárpittisztítók közül is.

Úgy gondolom, hogy ezek után nem is lehet kérdés, hogy maximálisan megéri a Greenway Magyarország Kft.-t választanod, hogyha éppen takarítógépet szeretnél bérelni. Számomra is hatalmas segítség volt az, hogy rájuk bukkantam, ezáltal a gépek bérlése egy kiszámítható, tervezhető havi kiadássá vált a számomra, ami miatt nem kell aggódnom!