A vakondhálót jó áron beszerezni kész művészet, de sikerült

Művészlélek vagyok – ez szerintem mindenki számára egyértelmű, aki találkozik velem és egy kicsit is megismer. Gyakorlatias dolgokban béna vagyok, viszont mindig van valami kreatív ötletem, mindenben az izgalmasat, vagy a szépet vagy a megrázót keresem, egyszóval ami hatással bír.

Minden álmom lenne, ha csak akkor kéne “kimásznom” a nagyvilágba, amikor épp inspirációt gyűjtök a következő alkotásomhoz, vagy önfeledten időt szeretnék tölteni a számomra kedves emberekkel. De ez ilyen formában sajnos nem lehetséges.

Rengeteg intéznivalóm van állandóan, főleg, hogy drága nagynénémnek is besegítek, aki már nem bírja úgy tempóval. Hát így esett, hogy megbízott, nézzek már utána: hogyan alakul mostanság a vakondháló ára? Találtam is egy weboldalt, ahol nemcsak a vakondháló ára tűnt kedvezőnek, de a kínálat is széles volt. Rendeljek is akkor, szólt az utasítás, ami még egy olyan, online vásárlásban nem tapasztalt egyénnek is nagyon könnyű folyamat volt, mint jómagam.

Az külön tetszett, hogy a szállítási árakról egy nagyon részletes tájékoztató volt az oldalon. A Gazdabolt.hu ugyanis számos olyan terméket forgalmaz, ami a kertgondozáshoz, ház körüli teendőkhöz elengedhetetlen (például gépeket is), így logikus, hogy súly alapján és értékhatár szerint is meghatározott a szállítás. Én csomagpontra kértem a megrendelt árut, és mivel végül több termékkel is bővült a kosaram, meghaladta az 5 kilót a vásárlásom. Így a szállítási költség 1250 Ft-nál állt meg, igazából nem volt sokkal több, mintha 5 kiló alatt vásároltam volna (úgy 1050 Ft-ért szállították volna ki a termékeket). Házhoz történő szállítás esetén ennél kicsit összetettebben kalkulálódik a szállítási költség, szóval érdemes a “Hogyan vásároljak?” kérdésnél a szállítási költségek táblázatát átböngészni rendelés előtt.

A termékkategóriák nagyon jól elkülönülnek, egyik terméket sem kell sokat keresgélni. Vannak növényvédő szerek, trágyák, vetőmagok, fóliák és egyéb műanyag termékek, a már említett gépek (pl. műtrágyaszóró, permetező vagy vadriasztó gép).

Örülök, hogy találtam nagynénémnek egy olyan weboldalt, ahol a vakondháló ára és a szállítás is ilyen tuti!