Egy művészeti galéria megnyitója

Barátnőm, aki festő, megkért, hogy élete első kiállításmegnyitóján tartsak egy kis beszédet. Nagyon izgulós vagyok, de igent mondtam, mégiscsak a barátnőm, ismerem a hozzáállását a festészethez, művészethez. Egy gond volt, hogy nem volt mit felvegyek, és nagyon szerettem volna elegáns lenni a megnyitón. Barátnőm sokkal lazábban kezelte a helyzetet, javasolta, hogy előzzük meg a sok idővel és nagy fáradtsággal járó bevásárlóközpont látogatást, olcsó ruha rendelés útján.

olcsó ruha rendelés

Így találkoztam a dresspack.hu oldallal, ahonnan a barátnőmmel együtt pont annyi olcsó ruha rendelést bonyolítottunk le, hogy ingyenes legyen a szállítás. A vásárlói visszajelzéseket elolvastam, nagyon pozitívak voltak, és ezért így látatlanban is bizalmat szavaztam ennek a weboldalnak.

Én a női ruhák közül egy szép mintás darabot találtam a méretemben, amit nagyon elegánsnak találtam. Barátnőm pedig egy újszerű overál mellett döntött – irigyeltem is, hogy egy ennyire különleges darabot mer viselni. Mindketten választottunk még egy-egy hosszú ujjú felsőt, és én még egy fürdőruhára is elcsábultam. Miután elértük a keretet, ami szükséges az ingyenes szállításhoz, gyorsan be is fejeztük az olcsó ruha rendelést.

Ez egy nagyon vidám oldal, és nemcsak nők számára, hanem férfiak, gyerekek részére is lehet találni ruhákat, gyorsan. Biztos vagyok benne, hogy az olcsó ruha rendeléssel nem nyúltam mellé, a minőséget az általam ismert márkáknak köszönhetően is biztosnak tudom.

Nagyon várom a megnyitót, a ruhagond megoldva, már csak egy jó kis beszédet kell összeállítanom.