Egy pénztárca is lehet művészet, főleg, ha Te vagy a művész

Létezik, olyan ember, aki ne szeretné a művészeteket? Igen, sajnos létezik, Számomra is hihetetlen, de sokan csak élnek bele a nagy világba, anélkül, hogy megállnának néha, és szétnéznének maguk körül. Elég lenne csak néha egy pár percet tölteni azzal, hogy megismerjük a világot egy másik szemszögből.

Művészet nagyon sok minden lehet. Lehet ez egy film, egy színházi előadás, egy festmény, szobor, vagy akár az ember maga is! Igen, ez egy kissé elvontabb művészeti ág, de az ember egy igazán művészi teremtés, és végtelen módon lehet csinosítgatni. Én ezt a vonalat követem, és férfi létemre rendszeresen próbálom magam stílusosabbá tenni, és férfi módon “csinosítgatni”. Talán nem ez a legjobb szó rá, de találóbb, mint a szépítgetni.

Rendszeresen keresem a lehetőségeket arra, hogy jobban nézzek ki én, a ruháim, és a kiegészítőim is. Addig addig kutakodtam pasi stílus oldalakon, hogy őrülten megtetszettek nekem a bőr pénztárcák. Tudtam, hogy rendelni akarok egyet, és már azt is, hogy honnan!

Van ugyanis egy cég, ahonnan rengeteg mindent rendeltem már életem során. Mesélek róluk kicsit. Ez a cég egy webshop, a cipomarket.hu. Akármikor cipőre volt szükségem, azt innen rendeltem. Mesélek kicsit a cégről, hogy értsd, miért ragaszkodom hozzájuk, és miért hagytam már náluk egy kisebb vagyont. Nem, nem azért mert drágák a cuccok, sőt! De erről majd késöbb.

Szóval a cég az elsők között kezdett bele cipők, és hasonló termékek forgalmazásába az országban. Ezt nem is kicsiben csinálják, mivel nagyon sok márka kínálata elérhető az oldalukon. Minden megtalálható náluk, amit keresel. Gondolj bele: hány féle cipőmárkát tudnál most felsorolni? Én így hirtelen 9-et, pedig nagy férfidivat rajongó vagyok. Itt több, mint 30-at találsz. Ennyit még egy nő sem ismer, az tuti.

Tehát a cégnél nagyon széles kínálatból válogathatsz cipők és kiegészítők terén, és igen jó áron! Állandóan kedveskednek valamilyen akcióval a vásárlóknak. Volt már rá példa, hogy 60%-os, azaz HATVAN SZÁZALÉKOS akcióban vettem meg egy cipőt én is, és a feleségem is. Ez sem kiugró eset, de a 40%-os akciók kifejezetten gyakorinak számítanak. Azt gondolom, hogy egy jó akciót kifogva, ugyanannyi pénzért akár kétszer annyi cipőt is vehetsz, mint mások. Ezt nem csak úgy mondom, hanem megtörtént. Két hónapja én is cipőket vettem magamnak, és egy haverom is. Mindketten 60.000 Forintot költöttünk cipőre, de én 5 cipőt vettem, amíg Ő 3-at. És ugyanazokról a modellekről volt szó! Hogyan lehetséges ez? Én a cipomarket.hu-ról rendeltem.

És ha ez nem lenne elég, a cég nagyon megbízható, biztosítja a visszaküldés lehetőségét, és a terméket ami nem tetszik kicserélheted, de akár a pénzt is visszakaphatod, szó nélkül. Természetesen a Magyarországon elvárt garanciát is biztosítják, és ügyfélszolgálat is van, ahol választ kaphatsz kérdéseidre. Ha pedig arról lenne kétséged, hogy ilyen olcsón tuti nem eredeti cuccokat árulnak, ne legyen, én vagyok rá a tanu, hogy minden termék eredeti.

Szóval nekem most a bőr pénztárcák oldalán volt a helyem, ugyanis nagyon akartam egy igazán exkluzív tárcát a zsebembe. Ez eléggé hozzásegíti az embert egy erős önbizalom kialakításához, főleg, ha a tárca tele van. Bár mondani akartam, hogy ebben a webshopnak nem nagy szerepe van, de végül is van. Persze, a bőr pénztárcák innen sem pénzzel tömve érkeznek házhoz, de olyan olcsón kapod őket, hogy a termékre szánt összeged egy igen jó részét akár egyből bele is teheted az új szerzeményedbe, nem lesz rá szükség.

bőr pénztárcák

Miután kiválasztottam a nekem tetsző tárcát, bedobtam a kosárba, beléptem az oldalra mint regisztrált felhasználó, és véglegesítettem a vásárlást. Néhány munkanap telt el, és kézbe is vehettem.

Egyébként a vásárlás menete is nagyon egyszerű, ha esetleg eddig ezen gondolkoztál volna. Az oldal nagyon felhasználóbarát, a felület jól átlátható, és minden könnyen megtalálható. Ez nagyon fontos szempont, vannak olyan oldalak, ahol lehetetlen eligazodni, megtalálni a keresett terméket, vagy egyszerűen csak brutál idegesítőek a beúszó reklámok. Itt erről szó sincs. Bár itt is felugrik egy ablak, amikor megnyitod az oldalt, de ez a hírlevélre való feliratkozást hirdeti, amit érdemes is megfontolni, mivel jár érte cserébe 10% kedvezmény az első vásárlásodból, és elsőként értesülhetsz a jó akciókról.

Erősen ajánlom, hogy próbáld ki az oldalt. Szuper termékeket fogsz kapni, szuper áron. De ha Te nem is vagy az a vásárolgatós típus, egyszer biztosan szükséged lesz új cipőre. És ha már úgyis veszel, miért ne vennél olcsóbban, sőt! Olcsóbban jobbat! Biztosan nem fogsz csalódni, ezért én vállalom a garanciát. Ilyen oldal nincs mégegy az országban, ezt ki kell használni! Egyszer megköszönöd majd, hogy ajánlottam. Szívesen!