Ezt a fürdőszoba ötletekkel foglalkozó oldalt ajánlom mindenkinek!

Fürdőszoba felújítás előtt álltam és ezt az oldalt találtam a témában: furdoszobaotletek.hu. Azért ajánlom a sok oldal közül pont ezt, mert szerintem itt vannak a legjobban összeszedve azok a kérdések, amik felmerülhetnek az emberben egy otthoni fürdőszoba felújítás kapcsán.

Itt össze vannak szedve a csempék típusai, az, hogy melyik miért is jó, milyen kiszerelések a leggyakoribbak. Ezek teljesen hasznos dolgok, amiket jó, ha tud az ember. Viszont ami nekem nagyon tetszett, és ami miatt kifejezetten szeretem ezt a kis ötletekkel teli oldalt, hogy itt láttam egyedül megemlítve, hogy a fürdőszoba bútorokat bizony másodkézből is lehet vásárolni. Ez egy olyan dolog, amiről az emberek sokszor elfeledkeznek, pedig egy fürdőszoba bútort nem nehéz felújítani, a saját ízlésünk szerintire megcsinálni. Ezek ugyanis a legtöbbször fából vannak, így ha nem tetszik a színük, csak át kell festeni őket. A fiókok gombjai is egyszerűen lecserélhetőek. Sokkal olcsóbban jövünk ki még akkor is, ha egy kis plusz anyagot is veszünk, vagy egyes elemeket lecserélünk, nem csak festünk, mintha egy komplett új bútort vennénk.

Persze sokkal gyorsabb és egyszerűbb, ha csak besétálunk a boltba és kijövünk egy kész bútorzattal, mégis én jobban szeretem, ha minden úgy néz ki, ahogyan az nekem tetszik, ha egy kicsit egyedi lehet. Szeretek bútorokat restaurálni. Persze nem azokat, amik már eeve borzasztó állapotban vannak, hanem azokat, amiknek nincs sok baja. Sokan vannak, akik a szinte eszemétnek kinéző bútorokból is csodálatos elemeket tudnak készíteni, de én nem vagyok ennyire ügyes.

Én csak kisebb felújításokat tudok csinálni, de szerintem ezekkel is nagyon szép állapotba lehet hozni az egyes bútorokat.

Szóval, ha valaki megelégelte, hogy hogyan néz ki a fürdőszobája, akkor ajánlom, hogy nézegesse ezt az oldalt, mert sok jó tippet lehet olvasni. Például sokkal egyszerűbbé teszi az amúgy elég nehéz bútor választást, illetve az aktuális trendekkel, a megfelelő színekkel kapcsolatban is segítséget nyújthat az oldal.