Galéria v2.0_ akár a műtárgyak megvilágítása is beprogramozható egy erp rendszerbe!

A nagyobb galériák manapság már nem is tudnák elképzelni létezésüket a megfelelő informatikai háttér nélkül. Gondoljunk csak bele, mennyi szervezési munkát igényel az üzemeltetésük! Precíz nyilvántartások nélkül teljes káoszba torkollhatnának a mindennapjaik… Ennek a rendszernek a kiválasztásában forduljunk bátran az uzletiszoftver.com-hoz! Ők pontosan tudják majd, mit ajánlanak nekünk. Az erp rendszerek közül ugyanis elérhetők olyan egyszerűsített kivitelek is, melyek a nem túl bonyolult üzleti folyamatok számára ideálisak. Egy galériának nem is kell ennél több.

Ez a tanácsadó-közvetítő tevékenységet ellátó cég végigkalauzol minket a folyamaton. Lássuk, milyen követelményeket támaszt egy galéria a rendszerrel szemben?

A kiállított darabokról minden fontos adatot össze kell gyűjteni, és adatbázisba kell foglalni. Mindezt annak érdekében, hogy a látogatók számára rendelkezésre bocsátott vizuális, esetleg az extra audio tájékoztatásban megfelelően fel legyen tüntetve az összes tudnivaló. Mivel a legtöbb alkotó visszatérő vendég, hasznos lehet látni mindegyikőjük személyes előzményeit. Ez megkönnyíti a velük való hatékony kommunikációt, és statisztikai szempontból is tartogathat érdekességeket.

A 21. század vizuáltechnikai megoldásait is integrálni lehet egy jól személyre szabható erp rendszerbe kiegészítő modulként. Az uzletiszoftver.com otthonosan mozog az ilyen extra igényekre nyújtható megoldások felkutatásában is. Igazán impozáns látvány például, ha a megvilágítás mindig csak azokon a műtárgyakon lép életbe, melyekről a tárlatvezetésen épp szó esik. Különösen meggyőző, ha a különböző alkotók, témák vagy technológiák mentén lehet őket a rendszerben csoportosítani, és ennek megfelelően irányítani az irányfényeket!