Kreatív alkotás, az otthon melegében

Amikor a párom várandós volt, és mióta friss szülők vagyunk is, rengeteg dolgot rendeltünk, rendelünk otthonra. Régen ez nem volt szokásunk, hisz egyébként is otthonról dolgozunk, ő horgolóként, én pedig akvarelleket festek. Ez az életmód egyrészt nagyon szerethető, hisz a kreativitásnak élünk és azt csináljuk, ami a hobbink, de mi pont azok közé tartozunk így, akik szerettük régen például a nagybevásárlásokat. Nekünk az volt a kimozdulás a hétköznapokban (ha persze a hétvégi kikapcsolódásainkat nem számítjuk).

De az ő várandóssága pont a járványhelyzet időszakára esett, így megtaláltuk a megoldásokat arra, hogy minden házhoz jöjjön. A szülés előtti és utáni időszakban is innen szereztük be például a legtöbb dolgot neki, nekik, a babával: https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama.

Azért is imádtuk, illetve imádjuk mind a mai napig ezt a helyet, mert frissek a raktárkészletek többnyire, minden héten van valami akció, lehet “kuponozni”, és a rendeléseink mindig hiánytalanul és gyorsan megérkeznek.

Valamint: 100% Árgarancia – ez azt jelenti, hogy a leadott rendelés után nem módosítanak már a termék árán, ahogy nem fordul elő szinte soha az sem, hogy valami mást küldenek. Egyéb helyeken rosszabb állapotokat tapasztaltunk. Más webshopok néha még csak, mintha próbálnák tartani a lépést, de a Prevenció Patika az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkezik ilyen térem.

A https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama aloldalról a kislányunk születése óta is a legtöbb, ide vágó dolgot be tudjuk szerezni, ezért nem is kerestünk más shopot. Pelenkák, mellszívók, cumik, cumisüvegek és gyógyszerek is vannak. Ami legutóbb kellett például: Infacol Szuszpenzió.

Ami bevált, azon ne változtass! A terveim szerint a jövőben is tőlük fogom rendelni a saját vitaminjaimat is, és azon gyógyszereket, amik néha elfogynak, de fontos, hogy legyen mindig itthon – fájdalomcsillapító, teszem azt -, és lehetőleg mindent, amire még szükségem lesz. Túlságosan hozzászoktam a pontossághoz, és, hogy ezekért a dolgokért el sem kell menni a patikába. A felhasználók által róluk írt visszajelzések mindenhol visszaigazolják, hogy nem fognak késni a kiszállítások a jövőben sem, hisz ezek szerint nem csak mi lakunk jó helyen – valami futár-depóhoz közel teszem azt. Mások sem panaszkodnak.

Legutóbb utánvéttel fizettem, de természetesen van lehetőség a bankkártyás fizetésre, úgyhogy az on-line patika segít abban a törekvésemben is, hogy kevesebb készpénzt használjak. Jó pár éve nem tudok leszokni róla, pedig már időszerű volna. Erre is lett így egy megoldás. Van, amiért sajnos még muszáj így is boltba járni, de szerencsére a gyógyszerekre ez már nem igaz: prevenciopatika.hu!