Megfizethető táskák, amik igazán művésziek, egy helyen

Mint a művészetek rajongója, szeretem, ha van a ruhatáramban mindig valami, ami kicsit művészinek hat, és nem tagadom, hogy egy könnyű és gyors választás legtöbbször az egyik táskám. Már egy ideje az Anna Táska az a webshop, ahonnan ezeket a kiegészítőimet veszem, és nagyon meg vagyok velük elégedve. Igaz a gardróbom lassan arra a szintre jut, hogy egy ideig biztos nem kell majd tőlük rendelnem. Aztán kitudja. Van a ki bélyegeket gyűjt, én lehet hogy majd táskákat fogok…

Az Anna Táskát még az egyik barátnőm ajánlotta az egyetemen, és egyből belopta magát a szívembe az Anekke kínálatával. Ezek tipikusan olyan kissé bohém, kissé gót darabok, amik könnyen otthont találnak a szekrényemben. Természetesen nem csak ilyen darabjaik vannak, és a mainstream-ebb márkák között is, mint a Tamaris vagy a Jana, könnyen bukkan az ember egy-egy ilyen művészibb darabra. Persze az teljesen ízlés dolga, hogy ki mit szeretne megvenni, de mégis van olyan, hogy közízlés, és a legtöbb termék azért ennek felel meg. Persze ezt az árak is mutatják, hiszen egy átlag fizetésből simán be lehet szerezni egy-egy ilyen táskát, az igazán művészi, ha úgy tetszik dizájner cuccokért viszont oda kell adnod a fél karodat meg a lelkedet pluszba. Ettől függetlenül a hatása tökéletes, és az ár igazából nem mond semmit egy termékről.

Na, de akkor miért is vásárolok márkás cuccot innen? Mert ezek sokáig bírják. A dizájner darabokból se mindegyik tartós, mert ott a tervező nevét veszed meg leginkább, ezek valahol az olcsó, és rossz minőségű és a méregdrága és kétesélyes között vannak. A legrégebbi táskám már lassan négy éve megvan, cipelem minden hová és meg nem mondanád, hogy nem most kelt.

Az Anna Táskáról amúgy a rendelések nagyon hamar megjönnek. Ha egy valamit rendelsz, akkor 1-3 nap és megkapod, ha pedig többet akkor maximum öt munkanap, és nálad van. Fizetni teljesen mindegy, hogy előre utalással vagy utánvétben fizetsz. A pandémia alatt, amíg nagyon durva volt én előre utaltam, és minden probléma nélkül ment, előtte meg utánvétben, és úgy is tudtam kártyával is meg készpénzben is fizetni. A szállítási költség egy ezres, bárhogyan rendelsz (GLS-sel vagy pick-pack pontra), bármennyit. Ha valami gond van a rendeléssel miután megkaptad: nem olyan, mint amit rendeltél vagy más probléma van vele, 14 napon belül visszaküldheted, és visszakapod a vételárat, ahogy ez a legtöbb helyen lenni szokott.

Én ilyet még nem tapasztaltam, de, ha valami baj van, az Általános Szerződési Feltételeket jó ha megnézitek, hátha ott találtok választ. Ha esetleg ez sem működik, az elérhetőségeknél nyugodtan kérdezhettek.

Remélem ti is épp olyan szerelmesek lesztek az itt talált táskákba, mint amennyire én, bátran válogassatok kedvetekre.