Megtalálni a jó klímát kész művészet

Mindig is nagyon szerettem a művészetet, hiszen olyan családban nőttem fel, akik nagyra értékelték. A felmenőim között nem egy művészt lehet találni, így általában a családban mindenki vérében benne van valamilyen tehetség a művészetek iránt. Én például nagyon szeretek zongorázni, meg úgy általában zenélni, és szerintem hallásom is van hozzá. De a testvéreim a képzőművészetekben vannak otthon, tehát látható, hogy a művészetet nem lehet leszűkíteni csupán egyféle ágra. Mindegyik egyedülálló a maga nemében, és nem létezhet egyik a másik nélkül. Azonban nem csak a klasszikus értelemben vett dolgokat szoktam művészetnek hívni, hanem ezt a szót olyan kontextusban is szoktam használni, ahogy például a családom nem szokta. Szerintem művészet például az is, ahogy egy gépet raknak össze. Hiszen nem vagyunk képesek mindannyian egy ilyen dolog elvégzésére, így szerintem a gépösszeszerelők művészek. De a nemrég vásárolt Bosch klímám is szerintem egy kész műalkotás, amit a fabianklima.hu – ról rendeltem. Nagyon szeretem, minden igényemet kiszolgálja.

A Bosch klíma azért volt számomra vonzó, mert a márkát már korábbról ismertem, és az ilyen gépekkel még nem volt rossz tapasztalatom. Abban reménykedtem, hogy ez ezután is így fog maradni, úgyhogy egy életem, egy halálom, megrendeltem a terméket. Nagy szükségem volt rá, ugyanis otthon a tetőtérben kialakítottam magamnak egy kis lakrészt, amit azóta is mindennél jobban szeretek. Az az egy hátulütője van, hogy nyáron a meleg persze felszáll, és akkor olyan az idő fent a kis „lakásomban”, mintha egy kemencében lennék. Hadd ne mondjam, ilyenkor nem alszok túl pihentetőket, pedig a munkám miatt nagy szükségem lenne rá. Az egyik barátom ajánlotta a fabianklima.hu – t, mert korábban ő is onnan rendelt, és nagyon meg volt elégedve a választott szolgáltatással.

Az általan választott klíma amúgy is akciós volt a weboldalon, így szerintem ez is nagyban befolyásolt a döntésemben. Nem leszek álszent, az anyagiak igen is számítanak, főleg úgy, hogy igyekszem spórolni, hogy minél hamarabb elköltözhessek otthonról egy saját kis lakásba. Ez a Bosch klíma 240 000 Ft – ról le volt árazva 220 000 Ft –ra, aminek nagyon örültem. Tudom, hogy 20 000 Ft nem tűnik túl soknak, de nekem mindig azt tanították, hogy az ilyen apróságokat kell megfogni, ha az ember spórolni akar, hiszen sok kicsi sokra megy. Ráadásul ehhez a termékhez járt még ingyenes kiszállítás is beszerelés, ami még inkább könnyebbé tette a döntésem meghozatalát.

Ami a döntésemben befolyásolt még a márka és az ár mellett, az az volt, hogy ezen a klímán volt időzítő funkció. Ennek nagyon örültem, mert elképzeltem, hogy beállítom az időt akkorra, mikor a munkából kb. elindulok, és mire hazaérek, egy hűvös tetőtér fogad. Elég jónak tűnt ez az elképzelés, úgyhogy tudtam, hogy mindenképp olyan terméket akarok venni, ami el van látva ilyen funkcióval. Ráadásul a funkciói között ott van még a légterelési irány automatikus változtatása, a kiegyenlítő funkció és többek között a csendes működés is. Itt kapott még egy plusz pontot ez a klíma, mert tudni kell rólam, hogy borzasztó rossz alvó vagyok, szinte minden kis neszre képes vagyok felriadni. Képzelem, milyen jókat tudnék aludni, ha vennék egy jó zajos klímát, ami folyamatosan zúgna a fejem mellett!

Már egy ideje megvan a klíma, és egyelőre nagyon jól szuperál. Megint nem kellett csalódnom a Bosch márkában, hiszen hozta a szokásos megbízhatóságot. A szüleim is azóta irigykednek rám, hogy én még nyáron is tudok nyugodtan aludni, hiszen már nem kell a tikkasztó meleggel bajlódnom. Ők is gondolkodnak rajta, hogy vegyenek egy ilyen darabot, mert nekik is tetszik az a teljesítmény, amit eddig nyújtott. Én mondtam nekik, hogy csak bátorítani tudom őket, mert szerintem egy ilyen beruházás úgyis megtérül nyugodtabb alvás formájában. Ha bárki hezitálna, hogy vegyen – e klímát vagy sem, én azt tudom mondani, hogy ne habozzon, és ha megbízható oldalt keres, akkor forduljon a fabianklima.hu – hoz bátran, mert ott mindent megtalál, amire szüksége van!