Mindenben meg lehet találni a művészetet

Te se szeretsz órákon keresztül bámulni egy festményt, egy szobrot, vagy egy fényképet? Nem mondom, ennek is megvan a maga szépsége, azonban én annyira nem preferálom.

Amikor eldöntöttem, hogy kiállítást szeretnék nyitni, akkor rögtön elvetettem a hagyományos dolgokat. Modern elemeket akartam alkotni, amire a látogatók úgy emlékeznek vissza, hogy ez megérte.

Az utcákat jártam, hogy ihletet gyűjtsek, amikor szembe jött velem egy molino. Tökéletes alkotás volt. Minden részlete meg volt tervezve, arról nem beszélve, hogy minőségi darabnak is tűnt.

Mint kiderült, ezt a műelemet a Color Nyomda készítette el. A cég weboldalán rengeteg információt meg tudtam arról, hogy mi is pontosan a molino.

Ez egy olyan kültéri és beltéri reklámeszköz, amelyet falra, bannertartó szerkezetre vagy egyéb helyekre kifeszítve igen látványos lehet. Egy jó molino tulajdonsága abban rejlik, időtálló és teherbíró is egyben.

A Color Nyomda az alábbi digitális nyomtatási alapanyagokkal áll rendelkezésre az érdeklődők számára. A molino készülhet PVC-ből, amely nagyon jó fény, hő és vízálló, Mesh hálóból, textilből, sőt átvilágítható ponyvából is. Kérhetünk egy vagy két oldalas nyomtatást, oldószereset vagy latexet, illetve választhatunk a thermotranszferes és a szita nyomás között.

Az ár tartalmazza az alapanyagot ötven négyzetméterig, a kiemelt minőségű, digitális nyomtatást, a ringlizést, de a pvc anyagok széleinek visszahajtása, visszahegesztése, a textil molinok esetében bújtatózás és angolszalagozás is idetartozik.

Micsoda precíz részletek!

Természetesen árajánlatot is tudunk kérni egy igen egyszerű űrlap igénybevételével, de ha bármilyen más információra szükségünk lenne, akkor a kapcsolat fül alatt megtaláljuk az ügyintézőket és azok elérhetőségeit.

A molinokon kívül még rengeteg termékkel foglalkozik a Color Nyomda. Plakátok, mappák, papírpoharak, tapéták, irodai dekoráció, jármű díszítés és megannyi más várja az érdeklődőket.

Külön tetszett, hogy a weboldalon a referenciák is fel lettek sorolva, illetve, hogy a cég történetéről is olvashatunk. A leírtak alapján, hogy harminc éves szakmai tapasztalattal rendelkező cégről beszélünk, ahol a nyomtatási technikához értő kiváló szakemberek mellett fiatalos, kreatív csapat is dolgozik.

Több se kellett nekem. A molinok teljesen magával ragadtak, így már nem is keresgéltem, hogy mi legyen a kiállításom témája. Szerinted, mi lett?