Művészlélek nem vagyok, de műszaki zseni nagyon is

Valahogy sosem voltam az az igazi művészlélek. Bár szeretek zenét hallgatni, és néha filmet nézni. Ez annak számít? Ha igen, akkor ez az egy csepp művészet ragadt belém. Nem tudom, hogy ennek mi az oka, de már általános iskolában is problémát okozott ez nekem. Nem igazán voltam oda a kötelező olvasmányokért, a rajz és hasonló művészeti tantárgyakat kettessel vészeltem át, és mindig engem küldtek ki elsőként a színdarabokról, ahová mentünk az osztállyal, mert nem bírtam magammal, és rosszalkodtam. Ez most elég rosszul hangzik, de azért lehet így élni, legalábbis nekem sikerült pár évet lehúznom. Tulajdonképp ennek köszönhetem most a hobbim is, mert így lettem a műszaki cikkek szerelmese. Igazából hálás is vagyok az életnek, hogy így alakult. Ha kedveltem volna a művészeteket, nem szeretek bele a műszaki cuccokba. Mesélem mi köze a kettőnek egymáshoz. Egyszer annyira unatkoztam egy színházban, hogy odaültem az úriemberhez, aki a fényeket és hangokat kezeli. Nagyon menő gépek voltak előtte, és megmutatta hogy kell használni őket. Valahol itt lettem én inkább a műszaki cikkek szerelmese a művészetek helyett. Ez a szerelem majdnem a beteges szintig fajult, mert mindenféle műszaki eszközöm van otthon, a házam olyan, mint egy FBI központ, vagy a NASA irányítópultja. Az egyetlen dolog, ami hiányzik még a készletemből, az egy okosóra, amit épp most készülök megrendelni az ExpresszBolt webshopról, de gondoltam előbb írok egy pár szót erről az oldalról. Ha művészlélek lennék, talán ez a cikk egy könyvajánló lenne, de szerintem ez is elég hasznos lesz, mert ezen a webshopon biztosan fogsz még vásárolni, legalábbis én így jártam. Amikor először beléptem az oldalra, nem gondoltam, hogy ez lesz, de szinte függő lettem.

Miért olyan jó ez az oldal, hogy még írjak is róla, és megosszam ezt Veletek? Elmondom! Kezdjük azzal, hogy nagyjából mindent megtalálsz rajta! Én most a műszaki készülékek linket fogom használni, mert műszaki cucc érdekel, de vehetnék itt akár szépségápolási cuccokat, autós kiegészítőket, vagy kerti, esetleg háztartási felszereléseket is. Vettem itt már hintaágytól kezdve, a hajlítható létráig és medencéig mindent. Ez azért elég széles skála, pedig néhányat emeltem csak ki. Amit máshol nem találsz meg, az itt meglesz. Ráadásul nem csak megtalálod, amit keresel, hanem jó áron kapsz jó minőséget. A vállalkozás leírja magáról, hogy mi a céljuk, és elég szimpatikus dolgokat írnak. Elmondásuk szerint a legjobb ár-érték arányt akarják kínálni a vevőiknek, egy folyamatosan frissülő kínálattal. Eddigi tapasztalataim alapján ez tökéletesen sikerül is nekik. Valahogy mindig találok itt valami újdonságot, ami érdekel, ami kiváló minőséget képvisel, de nem is horrorisztikus összeg. És a bolt nevéből adódóan nagyon gyorsan meg is kapom. Alapvetőn, a raktáron lévő termékekre, 72 órán belüli szállítást ígérnek. Érdemes lehet még tudni a cégről, hogy maximálisan megbízhatsz bennük és a szolgáltatásukban, ha tőlük vásárolsz, ezt a cég által elnyert Megbízható Bolt minősítés is alátámasztja. Illetve az oldalon található visszajelzések, és többek közt az én véleményem is. Ha innen rendelsz, biztosan azt kapod, amit vártál, sőt, biztosan megkapod, amit vártál. Valahol ez sem természetes, simán lehet, hogy felültetnek, és az nagyon kellemetlen, főleg egy drága termék esetében. Persze, ha valami nem stimmel a termékkel, vagy nem olyan amilyennek elképzelted, 14 napig simán visszaküldheted, és senki nem kérdez semmit. Viszont ha olyan probléma van vele, ami orvosolható, akkor akár a saját szervizében is áll rendelkezésedre a cég. És apróság, de fontos, hogy a kérdéseid is bármikor fel tudod tenni az ügyfélszolgálaton. És válaszolnak is, ez sem alap mindenhol, pedig szerintem annak kéne lennie. De sajnos van, ahol csak órákig csörög a telefon, és hallgatod a nyugtató zenét, ami amúgy elég idegesítő.

Hogyan érdemes kezdeni? Mindenképp javaslom, hogy nézz szét az oldalon. Tudom, hogy szoktál online vásárolni. Ki nem szokott? Sőt, biztos, hogy szoktál csak úgy böngészni is a neten, vagy a boltokban nézelődni, és végül veszel valamit, amit amúgy nem akartál. Itt is ez fog történni, csak itt állati jó dolgokat találsz, és nem olyan vészes áron. Szóval kezdésnek kapcsold be a számítógéped, vagy kapd elő az okostelefonod. Bár gondolom ez a lépés alap volt. Ha beléptél az ExpresszBoltra, és először vagy itt, érdemes regisztrálni, és a hírlevélre is feliratkozni. Ez 5% kedvezményt jelent az első vásárlásodból, ami nem tűnik soknak, de bizony számít, egy nagyobb összegnél meg már főleg. Ha pedig már a nagyobb összegnél tartunk, érdemes 19.990 Ft fölött vásárolni, mert így nincs szállítási díj. Röviden ennyi, amit tudnod, vagy tenned érdemes, és már nézelődhetsz is! A termékekről mindig nagyon részletes leírást is találsz, illetve fel van tüntetve a vállalt garancia, és a várható kiszállítás ideje is, tehát nem igazán kell kutatnod az információ után, mint sok más esetben.

Szóval ahogy említettem, most én az oldal műszaki készülékek linken nézelődtem. Bár természetemből adódóan szinte mindig itt böngészem az elérhető termékek listáját, azért vásároltam már mást is az oldalról. Most azonban egy okosórát akartam beszerezni magamnak. Volt már egy, de nem igazán voltam vele megelégedve, műszaki cikkek terén elég szőrszálhasogató tudok lenni, és most is az voltam. Valahogy nem így képzeltem el ezt az okosóra dolgot, ráadásul akkor még sajnos nem ismertem ezt az oldalt, amikor a előző órám rendeltem. Szerencsére az oldalon simán találtam olyan terméket, ami biztosan komoly minőséget képvisel. Kicsit sokáig tartott a válogatás, de csak azért, mert szeretem megadni a módját az ilyen döntéseknek. Nyilván nem 10 Forintot hagyok itt, és nem is egy-két hétre tervezek az órával. Egyébként ha nem tervezel ennyit gondolkozni a vásárláson, akkor sokkal gyorsabb a folyamat, ebben az oldal szűrői is a segítségedre vannak, amik nagyon átláthatóak, és részletesek. Egészen egyszerű termékekre, terméktípusokra van bontva a szűrési lehetőség. Így egyetlen kattintással jutsz oda, ahová szeretnél. Például ha az említett oldalt vesszük, katt fent az “okosóra” ikonra, és meg is vagyunk. Vagyis majdnem, már csak meg kell venni.

Miután a tökéletes órát megtaláltam, betettem a kosárba, és a szokott módon rendeltem. Nem kellett nagyon plusz információkat keresnem a termékről, az oldalon mindent megtaláltam, ami számít. Mint mindig, most is teljesen elégedett voltam a szolgáltatással, és biztos vagyok benne, hogy a termékkel is az leszek, ami várhatóan két nap múlva érkezik is. Sosem csalódtam még az ExpresszBoltban, és tudtam, hogy most is megtalálom majd, amit keresek. És meg is lett! Nagyon tudom ajánlani az oldalt mindenkinek, kivételes webshop, legalábbis nekem már biztos az. Ha neked nem is lesz az, csak egy a sok közül, akkor is nézz szét, mert ha csak egy dolgot is veszel innen, már tudtam Neked segíteni! De már most fogadok, hogy törzsvásárló leszel!