Náluk a gyógytorna már művészeti szinten van

A művészet mindenki életében fontos. Persze elsősorban arra kell figyelnünk, hogy legyen mit ennünk és innunk, de ha ezzel megvagyunk, a művészet az egyik dolog, ami értelmet adhat a létezésnek. Hiszen ezeken a dolgokon keresztül megélhetjük más emberek érzéseit és önmagunkat is ki tudjuk fejezni. Számomra ez pedig mindig egy titokzatos és értékes dolog marad.

Viszont nem lehet egész nap egy elektronikus eszköz fölé görnyedve írni a regényünket. Néha ki kell mozgatnunk magunkat, erre pedig a mckenzie módszer talán az egyik legjobb megoldás. Főleg, ha már baj van a mozgásszegénység következtében. Hosszú ideje küszködtem a hátfájással, éppen ezért volt nagyszerű érzés, mikor rátaláltam a Therapy4U oldalára!

Ez egy olyan gyógyászati központ, ahol különböző tanfolyamokon vehetünk részt. Ezek közül az egyik legjobb tehát a mckenzie módszer, mivel ehhez elég csak egyszer ellátogatnunk hozzájuk és ezt követően otthon is tudjuk csinálni.

A lényeg az, hogy a terapeuta felméri, hogy mégis mi a problémánk, és ehhez mérten alakítja ki a gyakorlatsort. Tehát, az egész teljesen személyre szabott és csak egyszer kell fizetnünk érte. Ez számomra egy nagyszerű ajánlat volt, úgyhogy fel is kerestem őket.

Alapból nagyon hamar kaptam időpontot és érthetően elmagyarázták nekem, hogy mire érdemes odafigyelnem. A mckenzie módszer hatása pedig nem maradt el, azóta pedig sokkal kellemesebb létezni anélkül, hogy egyfolytában fájna a hátam.