Nem volt fotópapírom, de hamar beszereztem

Szeretek fényképezni, igaz még nem vagyok profi benne, de sokat tanultam az elmúlt időszakban. A visszajelzések is erről árulkodnak, így néha-néha a barátaim meg szoktak kérni, hogy csináljunk egy portré sorozatot vagy fotózást a szabadban.

Ennek hála pedig a “hírem” is terjed és volt már olyan, hogy egy barát ismerőse keresett meg engem azzal, hogy ő is szeretne egy ilyen fotózást. Ezek a lehetőségek nekem nagyon jók, mert így tudok gyakorolni, új embereket megismerni és megtanulni, hogy ismeretlen embereket hogy kell fotózni és még sorolhatnám. Utóbbi ugyebár elég jól jön, hiszen egy idő után jól megtanulja az ember, hogy a saját barátaid, ismerőseit hogyan kell fotózni, viszont idegenekről ez nem elmondható, ebbe is bele kell tanulni.

Nemrég csináltam egy csomó új képet, köztük magamnak is, és ezeket ki szerettem volna tenni a lakásomban. Azonban ez nem jött össze elsőre, mert nem volt otthon fotópapír, így nem tudtam a képeim kinyomtatni és bekereteztetni.

Emiatt muszáj voltam rendelni, és ha már itt tartottam, akkor rendeltem belőle többet, plusz egy tonert is a nyomtatómba. A megszokott helyről rendeltem, ez a nyomtatoalkatresz.hu weboldalt. Itt mindent lehet kapni, ami a nyomtatáshoz kapcsolható. Patronokat, tonereket, nyomtató alkatrészeket, és ahogy a példa is mutatja, fotópapírt is.

A rendelés nagyon egyszerűen megy, pár kattintás alatt már meg is van a dolog. És nem is kell sokat várni, a kiszállítás is egész hamar megvan. Ráadásul ingyenes a kiszállítás, így azért nem kell fizetni. Ha valaki mást szeretne rendelni, tehát nem fotópapírt, hanem mondjuk, a nyomtatóba valamit, annak ajánlom, hogy olvassa el a honlap alján található hasznos információkat, mert amúgy a kellékekre garancia van, eredetire és utángyártottra is.

Szóval hamar megkaptam a fotópapírokat, úgyhogy ki is tudtam nyomtatni mindent, amire szükségem volt. Most már a lakás is szépen ki van dekorálva a legújabb képeimmel.