Online marketing tanácsadás és kivitelezés kell galériám megnyitójához

Már gyerekkorom óta imádok festeni és az iskolában is mindig nagyon meg voltak velem elégedve a tanárok. A középiskola után művészeti egyetemre mentem és a festés mellett több mindent elsajátítottam, mint szobrászat és üvegfúvás. Később azzal kezdtem el foglalkozni, hogy kerámiából készítettem különböző tárgyakat, edényeket, vázákat majd befestettem őket és egy üveg réteggel vontam be a tárgyat kívülről, ami megvédte a kerámia színezetét.

Ez a technológia nagyon sokat segített abban, hogy rengeteg alkotást tudjak eladni. Néhány év elteltével felköltöztem a fővárosba és galériát akartam nyitni. Találtam is egy remek helyet, ami egész jó állapotban volt, kisebb tatarozásra és festésre volt csak szükség. Miközben a felújítások folytak azon gondolkodtam, hogy mégis hogyan és miként rendezzem meg a galéria megnyitóját.

Jó alapokból jó munka lesz

A Keresőben Első csapatát már ismertem, mert régebben ők készítették el a weboldalamat. Arra gondoltam, hogy most ismét a segítségüket kérem Online marketing tanácsadás és kivitelezés kapcsán. Rögtön fel is kerestem weboldalukat. Elsősorban a közösségi médián keresztül szerettem volna felhívni az emberek figyelmét a bemutatóra. Szerencsére a csomagok között megtaláltam azt, amire szükségem volt. Egy kampány amit csak be kell indítani és nem kell vele nekem sokat foglalkozni.

Miután tovább nézelődtem a csomagok között, láttam, hogy linképítéssel is foglalkoznak. Persze a leírásban is szerepel, hogy ez a folyamat sokkal tovább tart mint néhány hét, viszont hosszú távon jövedelmező befektetésnek bizonyul. Ki ne szeretne a keresési lista elején lenni. Hiszen az embereknek nincs idejük és azt az oldalt fogják megnyitni, amit először meglátnak. A csomagban e mellé még tartalmat is kapok valamint posztokat ezért mikor vége az első kampánynak, kezdődhet is a folytatás.

Sokaknak már sikerült, neked is fog

Az oldalon a sikertörténeteket és véleményeket is meg lehet tekinteni. Olyan weboldalak, amik egykor még kicsiben kezdték, ma már népszerűek és nagy sikerre tettek szert. A visszajelzések alapján, az ügyfelek őszintén meg vannak elégedve munkájukkal. Ami még nagyon tetszik az oldalon az az, hogy amellett, hogy árajánlatot tudsz kérni, az árak nagyjából fel vannak tüntetve, ezért tudsz kalkulálni azzal, hogy ezt a kampányt vagy azt a projektet megengedheti e a cégem magának jelen pillanatban. Ez abban is segít, hogy mikor azt tervezed, hogy a következő években erre mennyit szán céged, akkor Online marketing tanácsadás és kivitelezés segítségével, ezt is meg tudod majd határozni.

Úgy döntöttem, hogy a már meglévő ügyfeleknek invitációt fogok küldeni, melyet megfelelő stílusban szeretnék prezentálni és természetesen a megnyitó részleteit is szeretném megosztani velük. Szerencsére a keresobenelso.hu szövegírással is foglalkozik, ezért ez nem jelentett nekik problémát. A grafikai tervezésben is segítettek, hogy a galéria arculata vissza tükröződjön a meghívón. Viszont azt gondolom, hogy az Online marketing tanácsadás és kivitelezés nyújtotta számomra a legnagyobb segítséget.

Valóban érdemes kikérni a véleményüket, mert ők profik ebben és több mint valószínű, hogy olyan megoldásokkal tudnak előállni, ami nagy mértékben tudja segíteni előrehaladásunkat és nem is gondolnánk rá. Az én megnyitóm remekül sikerült és ez remek kezdete új életemnek. Már tudom, ha több munkát bízok a Keresőben Elsőre nekem több időm marad és az ügyfelek anélkül fognak megtalálni, hogy én személyesen keresném fel őket.