Profi flottakezelés, kisvállalkozó művészeknek is!

A barátnőm és én sokban különbözünk: ő él-hal a tenger gyümölcseitől, én a szusit sem bírom megenni. Ő szereti a vonzó, latin férfiakat, az én ideálom egy skandináv szőke herceg. De a legnagyobb különbség és konfliktus forrás kettőnk között: ő egy nagy, multinacionális cég élén HR vezető, míg én a saját művészeti kisvállalkozásomat próbálom egyben tartani. A pénz és az életmód terén, amit megengedhetünk magunknak, igencsak különbözünk. Ezen sokszor össze is szólalkozunk, de mindig arra jutunk, nem érdemes rajta vitázni. Sokszor nagyon hasznos dolgokat elleshetek az ő multis tapasztalatából, amiért kifejezetten hálás vagyok.

Így történt ez a múltkor is, amikor arról mesélt, náluk hogyan működik a céges autók flottakezelése. Nem gondolnám, hogy labdába rúghatok egy multi mellett a versenyben a piacon, hiszen amíg a barátnőmék vagy kétszáz autóval rendelkeznek Magyarország szerte, addig az én vállalkozásomban jó ha négy-öt autót ki tudok osztani, beleértve a sajátomat. Egészen addig nem is gondoltam, hogy a náluk hallott praktikák hasznosíthatóak lennének az én kisvállalkozói világomban is, amíg nem találtam egy nagyon hasznos oldalt a flottakezelésről.

Ez az oldal bennem is sok gondolatot elindított. Rövid regisztráció után ugyanis öt egyszerű, közérthetően kifejtett tippet ismerhetünk meg a legfontosabb flottakezelést érintő praktikákról. Sosem gondoltam volna, hogy ezeknek a praktikáknak a segítségével akár én is kerülhetek olyan tárgyalási helyzetbe, mint egy multinacionális cég. Itt azonban olyan finanszírozási módokat mutattak be, amelyekkel korábban nem számoltam. Ráadásul a tippek segítségével a költségeim is sokkal kiszámíthatóbbak, tervezhetőbbek, és lefaraghatóbbak lettek! Ajánlom minden kisvállalkozónak, hogy ismerkedjen meg az útmutatóval, nem fogja megbánni!