Sok dolog nevezhető művészetnek

Ha valaki kedveli a művészetet, akkor általában a festészetre, a színházra vagy épp zenészekre gondol. A művészetnek nagyon sokfajta megjelenése van. Művészetnek nevezhetünk egy nagyon jól megtervezett házat is, így ebben az esetben az építészmérnök lesz a művész.

Általában a kreatív emberek jobban kedvelik a művészetet és gyakran járnak kiállításokra, színházba vagy hangversenyekre. Azonban az én olvasatomban a művészet több mindenre is kiterjed. Nálam már az is művészet, ha valaki nagyon finom ételt készít vagy valamihez olyan jól ért, hogy én az ő munkáját ugyanolyan minőségben nem tudnám megcsinálni.

Ilyen például az iphone x kijelző csere is. Az iphone x kijelző cseréje nem egy egyszerű dolog és nagy szakértelmet igényel, ezért amikor életemben először került sor erre, akkor a legjobb szakembert szerettem volna választani. Ekkor 2 lehetőségem volt: márkaszervizbe viszem a telefonomat vagy pedig választok egy márkafüggetlen szervizet. Az utóbbira esett a választásom és szerencsére nem is bántam meg. Az LCD FIX csapata kiváló munkát végzett az iphone x kijelző csere során és egy rossz szavam se lehet rájuk. Ha legközelebb is ilyen szolgáltatásra lesz szükségem, akkor nagy valószínűséggel őket fogom választani.

Miért szerettem meg őket ennyire?

Az első és talán a legfontosabb dolog, hogy nagy szakmai tudással rendelkeznek és mindig precízen végzik el a munkájukat. Több éves tapasztalattal rendelkeznek már, ezért van annyi gyakorlatuk, hogy magabiztosan tudjanak kijelzőt cserélni. Az évek során kijelző specialistává váltak, ezért ha neked is szükséged lenne erre a szolgáltatásra és Apple, Samsung, Huawei vagy Xiaomi telefonod van, akkor keresd őket bizalommal.

Azonnali javítást vállalnak, ezért nem kell időpontot foglalni hozzájuk ha meg szeretnéd javíttatni a telefonodat. Ez nekem olyan nagy plusz volt, ami miatt szívesen választom őket. Ennek köszönhetően nem kell heteket vagy hónapokat várnom arra, hogy újra jól működhessen a telefonom. Ha reggel felkelek és úgy döntök, hogy ma elviszem szervizbe a telefonomat, akkor azt bátran megtehetem anélkül, hogy előre szólnék nekik. Általában egy óra alatt már végeznek is a kijelző cserével.

Budapesten 2 üzletük is van, mind a kettő Budán. Amennyiben Budapest ezen részén élsz és csak olyan szolgáltatásokat szeretnél igénybe venni, amik valóban megérik a pénzüket, akkor válaszd az LCD FIX-et. Bennük szerintem nem fogsz csalódni.

Prémium színvonalat képviselnek, márka függetlenek és a kijelző cserén kívül plusz szolgáltatásokat is vállalnak. Ilyen plusz szolgáltatás például a felújított készülékek eladása, céges készülék flották javítása, törött vagy hibás készülékek értékesítése, illetve biztosítási ügyintézéshez árajánlatokat is készítenek. Amennyiben ezekre a szolgáltatásokra is szükséged lenne, akkor keresd fel őket minél hamarabb.

Ha részesülni szeretnél kedvezményes vásárlásban, mert szükséged lenne valamilyen telefon tartozékra, akkor az email címed megadásával erre is van lehetőséged. A weboldalukon tudod megadni az email címedet, ami után egyből meg is kapod a várt emailt. A egyéb telefon tartozékokat az üzletben is vásárolhatsz, ezért nem csak javítás miatt térhetsz be hozzájuk.

Abban az esetben, ha nem találtad még meg azt az egy telefonszervizet, ahová mindig szívesen betérsz és nyugodt szívvel rájuk tudod bízni a készülékedet, akkor látogass el az LCD FIX boltjába. Náluk a legjobb kiszolgálást fogod kapni és mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy elégedetten távozz tőlük.

Dönts jól és válaszd az LCD FIX-et!