Székhelyszolgáltatást találni nem művészet

A művészet szeretetét szerintem már az anya hasában magába szívja a magzat, de legkésőbb az anyatejjel jut be a szervezetébe. Jómagam is művészléleknek tartom magam, hiszen rendszeresen járok múzeumba, színházba, és otthoni is próbálkozom a festéssel, de természetesen amatőr szinten. Bár mostanában elég kevés időm jut mindenféle művészetek gyakorlására, vagy éppen megnézésére. Pedig erre több igényem van rá, és mondhatom, hogy az emberek nagy részének is igénye támad időnként a művészetekre. Egy szép kép megnézése ezernyi impulzust tud kiváltani az emberekből, feltölti és ellazítja a kép nézőjét. Nem elég hangsúlyozni, hogy mindenki valamilyen művészeti ágban próbálja ki magát. Nekem most vajmi kevés időm volt, ezért sem tudtam otthon festegetni. A cégem beindításával foglalkoztam. Annyira belemerültem a részletekbe, különböző koncepciók miatt, hogy pár fontos és nagyon lényeges cégindításhoz szükséges ponttal elmaradtam.

Már csak arra volt időm, hogy egy céget keressek, aki mindezeket elvégzi helyettem. Tehát elmaradásban voltam a cégem bejegyzésével és a székhely kiválasztásával. Így erre a feladatra kerestem szakembereket, és láss csodát, erre a hiányra is épülnek vállalkozások. Tehát létezik, megtaláltam azt a céget, amely bejegyezteti a cégemet, sőt székhelyet sem kell biztosítanom, azt is ők adják. Nem is csoda, hogy rögvest rárepültem a székhelyszolgáltatás Budapest témára, és sikerült kiválasztani a szekhelyszolgaltatas24.hu-t. Tehát székhelyszolgáltatás Budapest kategóriában valószínűleg ők legjobbak, efelől kétségem sincs, a tapasztalatok meg majd be is bizonyítják. De nagyon is előre szaladtam, hiszen már maga az oldal, a cég honlapja is megfogott, hogy mennyire igényesen fenntartott és jól el lehet igazodni rajta. Ez az első benyomás nagyon fontos, hogy ha egy szolgáltatást készül igénybe venni az ember. Hiszen a szolgáltatás minősége is ilyen lehet majdan. Gyorsan tájékozódtam is a honlapon, hogy mivel is foglalkoznak pontosan, és minden olyan témában jártasak és szakértelemmel bírnak-e, amire nekem szükségem van. A székhelyszolgáltatás Budapest kategóriában még azt is ki tudtam választani, hogy melyik helyszínen szeretném, ha bejegyeztetnék. Hiszen rendelkeznek egy budai és egy pesti címmel is, ahová el tudják intézni a cég székhelyének bejegyzését.  Én személy szerint a budait választottam. Ami nagyon nagy segítség volt számomra, hogy az ügyvédi munkálatokat is koordinálni és biztosítani tudták.

székhelyszolgáltatás Budapest

Nem volt már arra sem időm, hogy egy saját ügyvédet fogadjak a bejegyzéshez, ezért éltem azzal a lehetőséggel, amit felkínált ez a csodálatos cég, hogy az ügyvédi munkát is fel tudják vállalni és elintézik helyettem. Ennyire komplex szolgáltatásról csak álmodni tudtam, de az álom ezzel a csodás székhelyszolgáltatással foglalkozó céggel be is teljesült. És az álmot a valóságban is megéltem, hiszen a jogszabályi előírások alapján még a cégérem is kikerült a budai irodához. Mindenfajta előírást betartva, nekem ezzel sem kellett foglalkoznom. Ami pedig a postáimat illeti, amelyek a cég székhelyére érkeznek, azt szkennelt formában meg fogom kapni. Ezeket minden hó végén ingyenesen el is küldik nekem papíralapon. Ennyire nagy segítséget egy cég indításához nem is kaphat az ember. És mégis, létezik egy ilyen remek cég, amely a székhelyszolgáltatási témában jártas és mindenben segítségére tud lenni az ügyfelének. Annyira jó, hogy rájuk találtam, nem is gondoltam volna, hogy létezik egy ilyen cég, de most már alig várom az együttműködést. Természetesen hosszú távban gondolkodom, mert náluk egy jó szolgáltatást, jó áron tudok igénybe venni.