Úszópelenka hozta meg a kedvemet az alkotáshoz

Amikor én még baba voltam, nem voltak színes, grafikás eldobható pelenkák, anyukám textilpelenkába és műanyag vízzáró rétegbe csomagolta a popsimat. Kisbabám születése óta látom, hogy nagyot fordult a világ és átvették a piacot az cuki grafikás eldobható pelenkák. Nem ismerek olyan anyukát, ami a rajzok miatt venne meg egy pelenkát, én viszont ezt tettem! Mondom is, hogy mi volt a motivációm!

Kerestem valami aranyos grafikát a kisfiam szobájába, de nem találtam sokáig semmit, ami igazán illeszkedett volna az ízlésemhez, aztán a babaúszáson megláttam egy tengeri állatkás úszópelust és beleszerettem. Az anyukától megkérdeztem, honnan van a pelenka, szívesen vennék én is ilyet, nem drogériában kapható, online lehet rendelni a Lord Shop webáruházból, Sleepy úszópelenka a márkája, meg is kaptam a linket hozzá: https://www.lord.shop.hu/uszopelenka .

Fel is mentem a weboldalra, hogy rendeljek magamnak egy csomag pelenkát, de annyira tetszett az oldal, hogy ott ragadtam. Árulnak mindenféle aranyos mintás sima pelenkát is, emelett különböző babakellékeket is, mint popsitörlő, popsikrém stb. Nem álltam meg egy csomag úszópelenkánál, kosárba dobtam még 5 különféle cukiságot.

Amikor 2 nap múlva megérkezett a csomag hozzám, izgatottan bontogattam és rögtön az úszópelenka után nyúltam, tanulmányoztam a tengeri állatkás grafikát, majd ez alapján rajzoltam egy vázlatot és felskicceltem kisfiam szobafalára. A festés és a színek eltalálása is nagyszerűen sikerült, azóta is mindenkinek mesélem, hogy az úszópelenka adta az ihletet a gyerekszoba kifestéséhez!